Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kir görmek

Rüyada vücudunda kir görmek

Rüyada vücudunda kir görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, büyük atılımlar yapılacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine inanılır.

Rüyada vücudunda kir gördüyseniz:

  • Gergin ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada vücudundan kir çıktığını görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, iç sıkıntınızın azalacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda kir çıkarmak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, bazı konularda önayak olunacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada vücuttan kir çıkarmak sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, karlı işler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kir görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine alamet eder.

Rüyada vücudunun kirlendiğini görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hayallerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada vücudundan kir çıkarmak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işaret eder.

Rüyada vücut kiri görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta kir görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, daha sonra işlerin açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments