Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kıl çıkarmak

Rüyada vücudunda kıl çıkarmak

Rüyada vücudunda kıl çıkarmak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, güzel günlerin sona ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, mesleğindeki başarısının artacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir kaynaktan gelen ilginç bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada vücudunda kıl çıkarmak kişinin yaşamının değişeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada vücudundan kıl çıkarmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulur.

Rüyada vücuttan kıl çıkarmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işlerinin günden güne açılacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak ortaklı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına yorulur.

Rüyada vücuttan kemik çıkarmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada vücuttan diken çıkarmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kir çıkarmak kazançtan yana kara geçeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada vücuttan kurt çıkarmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments