Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudundan diken çıkarmak

Rüyada vücudundan diken çıkarmak

Rüyada vücudundan diken çıkarmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudundan diken çıkarmak gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Rüyada vücudundan diken çıkarmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada vücuttan diken çıkarmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hep dua edeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta diken görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Rüyada elindeki dikeni çıkarmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalettir.

Rüyada batan dikeni çıkarmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, riske atılacağına delalet eder.

Rüyada dikenleri çıkarmak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada parmağından diken çıkarmak içsel güvensizliklerinize, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan diken çıkarmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments