Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuttan ateş çıktığını görmek

Rüyada vücuttan ateş çıktığını görmek

Rüyada vücuttan ateş çıktığını görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada vücuttan ateş çıktığını gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Rüyada vücuttan ateş çıktığını görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda ateş görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına işarettir.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok daha iyi günler göreceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudundan saç çıktığını görmek şansın ve bahtının da açılacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudundan kurtçuk çıktığını görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada vücudunda çiçek çıktığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda su çiçeği çıktığını görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments