Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda ateş görmek

Rüyada vücudunda ateş görmek

Rüyada vücudunda ateş görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda ateş gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız yaklaşımlar duygusal değil sadece kadınsanız duygusal, erkekseniz çıkar amaçlıdır.

Rüyada vücudunda ateş görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, duraklama yaşanacağına işaret eder.

Rüyada vücuttan ateş çıktığını görmek kişinin sıkıntıların artacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücut kıllarını tıraş etmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına delalettir.

Rüyada vücudunda göz görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kendi vücudunu görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudundaki kılları temizlemek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sorunlar altında ezileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta kıllanma görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments