Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudundan saç çıktığını görmek

Rüyada vücudundan saç çıktığını görmek

Rüyada vücudundan saç çıktığını görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, gerginliğin biteceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına tabir olunur.

Rüyada vücudundan saç çıktığını gördüyseniz:

  • Aradığınız desteği bulmak veya istediğiniz saygıyı görmek istiyorsanız, size karşıt görüşleri olan kişilerle yüzleşmelisiniz.

Rüyada vücudundan saç çıktığını görmek kişinin kötü günler geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudundan sinek çıktığını görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücuttan ateş çıktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada vücudundan su çıktığını görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda ben çıktığını görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, planların tutmayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments