Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda çiçek çıktığını görmek

Rüyada vücudunda çiçek çıktığını görmek

Rüyada vücudunda çiçek çıktığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda çiçek çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kırmamak için, kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenmektense açıksözlü olmanızda fayda var.

Rüyada vücudunda çiçek çıktığını görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda su çiçeği çıktığını görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalettir.

Rüyada vücudundan saç çıktığını görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına delalet eder.

Rüyada vücudundan karınca çıktığını görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda sivilce çıktığını görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada vücudunda mantar çıktığını görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, kazancın arttırılacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda kıl çıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sabir Enise

Dün gece rüyamda annemin evinde gördüm kendimi, hep birlikte bir şeyler yapıyorduk sonra ben yatağıma yatıp uyuyacakken göbek altımda açan 2 kabak çiçeği gördüm ve korkup anneme anne çiçek çıkıyor dedim bakarken korkarak uyandım.