Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diken koparmak

Rüyada diken koparmak

Rüyada diken koparmak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, icat yapacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diken koparmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Rüyada topuk dikeni görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada diken yakmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikene düşmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, kıdem atlayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaktan diken çıkartmak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük diken görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada dikenli yılan görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada topuktan diken çıkarmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments