Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunun yandığını görmek

Rüyada vücudunun yandığını görmek

Rüyada vücudunun yandığını görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunun yandığını gördüyseniz:

  • Size gelecekte olacaklar hakkında fikir veren veya bir sonraki adımı gösteren kişiler olursa, daha önce olanları gözden geçirmeyi sakın unutmayın.

Rüyada vücudun yandığını görmek isteklerine kavuşacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunun yandığını görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı vücudunda görmek bir bebek sahibi olunacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize delalet etmektedir.

Rüyada vücudu şişmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunu sivilceli görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda et ben görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Rüyada vücut tüylerini temizlemek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments