Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı vücudunda görmek

Rüyada yılanı vücudunda görmek

Rüyada yılanı vücudunda görmek ticaretin önünün açılacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, rızık elde edeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalettir.

Rüyada yılanı vücudunda gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni kontrol edemezseniz duygusal patlamalara hazır olmalısınız.

Rüyada vücudundan yılan çıkmak verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafası insan vücudu yılan görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan yılan çıkarmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı vücudunda görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta yılan görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücuttan yılan çıkmak yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada vücuduna yılan girdiğini görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments