Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunun güzel olduğunu görmek

Rüyada vücudunun güzel olduğunu görmek

Rüyada vücudunun güzel olduğunu görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine inanılır.

Rüyada vücudunun güzel olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerin talepleri sıkıcı olabilir.

Rüyada vücudunu güzel görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, hayatınızın neşe dolacağına inanılır.

Rüyada güzel vücut görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, sıkıntılarının biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunun güzel olduğunu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudu morarmak böylece kendine güveneceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudu şişmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada vücudu yara görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, söylediklerinin çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı benek görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Rüyada vücudunu görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, makamının ve ününün artacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments