Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta kırmızı benek görmek

Rüyada vücutta kırmızı benek görmek

Rüyada vücutta kırmızı benek görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet eder.

Rüyada vücutta kırmızı benek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı veya inatçı olan kişiler sorun çıkartsalar bile, siz ne olursa olsun tartışmalara girmemeye çalışmalısınız.

Rüyada vücudunda kırmızı benekler görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta kırmızı benek görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta benekler görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, bol bol moral depolanacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda benekler görmek bunun şans olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta siyah benekler görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde kırmızı benek görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yüzde kırmızı benekler görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments