Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu görmek

Rüyada vücudunu görmek

Rüyada vücudunu görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, refah düzeyinin artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada vücudunu gördüyseniz:

  • Farklı planları olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Rüyada vücudunda kıl çıktığını görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıllı kadın vücudu görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya delalettir.

Rüyada vücudundan kir çıktığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının vücudunda ben görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kazancı arttıracağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta yanık görmek hatalarından erken döneceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada vücut çalışmak kendisine istediklerini nasip edeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada vücudu kesmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Rüyada vücudu morarmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, düşünceli ve dalgın olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments