Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak kaşımak

Rüyada ayak kaşımak

Rüyada ayak kaşımak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına inanılır.

Rüyada ayak kaşımak gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz.

Rüyada ayak kaşımak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada ayağını kaşımak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kulağını kaşımak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada saç kaşımak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin sırtını kaşımak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, iyilik görüleceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtını kaşımak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına tabir olunur.

Rüyada sırtını kaşımak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada kafasını kaşımak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişiye hep umut olacağına, kazancının yerine gelmesine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments