Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa kaşımak

Rüyada kafa kaşımak

Rüyada kafa kaşımak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, ayağa kalkacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafa kaşımak gördüyseniz:

  • Dinsel ya da mistik olaylara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada kafa kaşımak sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kafasını kaşımak kâbus gibi günlerin geleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına rivayet eder.

Rüyada kafayı kaşımak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kaşımak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını kaşımak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağını kaşımak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada el kaşımak yapılan işin bol kazanç getireceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına işarettir.

Rüyada yüzünü kaşımak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments