Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudundan su çıktığını görmek

Rüyada vücudundan su çıktığını görmek

Rüyada vücudundan su çıktığını görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, ismini herkese duyuracağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada vücudundan su çıktığını gördüyseniz:

  • Evinizde bazı yenilikler yapmanız ya da iş hayatınızı ilgilendiren şansları destekleyecek adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada vücudunda su çiçeği çıktığını görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan su çıktığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, borçlarından kurtulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda ben çıktığını görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada vücuttan yılan çıktığını görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda çiçek çıktığını görmek moral bozukluğu yaşanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta mantar çıktığını görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine işarettir.

Rüyada vücudunda kıl çıktığını görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, kişinin esenlik bulacağına inanılır.

Rüyada vücudunda mantar çıktığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments