Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada irin akması görmek

Rüyada irin akması görmek

Rüyada irin akması görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalettir.

Rüyada irin akması gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, sözleşme ya da bağlanması gereken hangi durum varsa hayat bulması için elinizden gelen herşeyi yapmalı, sağlık konularında yapılması gereken şeyleri ihmal etmemeli, yardım gerekiyorsa istemelisiniz.

Rüyada göğsünden irin aktığını görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize delalet etmektedir.

Rüyada yüzünden irin aktığını görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, isteklerini yerine getireceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kulaktan irin aktığını görmek güç ve para kaybedeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinden irin aktığını görmek işinde de hep başarılı olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, maddi sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağından irin aktığını görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dizinden irin aktığını görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, heveslerinin biteceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments