Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakları ince görmek

Rüyada bacakları ince görmek

Rüyada bacakları ince görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına yorulur.

Rüyada bacakları ince gördüyseniz:

  • Hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada ince bacak görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakları ince görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada ince ince kar görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına işaret etmektedir.

Rüyada kaşını ince görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, yaşamının tazeleneceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ince ip görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, alım gücünü yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ince köprüden geçmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Rüyada ince bağırsak görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet eder.

Rüyada ince giymek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments