Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince ip görmek

Rüyada ince ip görmek

Rüyada ince ip görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada ince ip gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek sorun yaratabilir.

Rüyada ince beyaz ip görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet eder.

Rüyada ince ip görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına rivayet eder.

Rüyada bacakları ince görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaş incelmesi görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ince yorgan görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun ince yılan görmek rızkının azalacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments