Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince bacak görmek

Rüyada ince bacak görmek

Rüyada ince bacak görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ince bacak gördüyseniz:

  • Heyecanlı programlar ya da tatil planları yapabilir veya stresinizi azaltmanın yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada ince bacak görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakları ince görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ince çorap görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada ince ince kar yağdığını görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına inanılır.

Rüyada ince bulgur yemek iftiraya uğrayacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ince uzun balık görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına yorulur.

Rüyada ince sarı yılan görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments