Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince giymek

Rüyada ince giymek

Rüyada ince giymek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince giymek gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her konuda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Rüyada ince çorap giymek evliyse çocuk sahibi olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah ince çorap giymek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalettir.

Rüyada ince giymek kendisinin ve ailesinin geleceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ince külotlu çorap giymek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, geçim derdinin kalmayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına inanılır.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, kişinin günahlarına tövbe etmesi, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, yol alacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ince elbise giymek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ince boncuk görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kolay yollardan kazanacağına, içinin hafifleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments