Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç parça et görmek

Rüyada üç parça et görmek

Rüyada üç parça et görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, küs kimselerin barışacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işarettir.

Rüyada üç parça et gördüyseniz:

  • İyi yaptığınız işlere odaklanın.

Rüyada yüzünde et parçası görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan eti parçaları görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yapılan işte ustalaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük et parçaları görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kişinin rahat edeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada et parçası düşürmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda et parçası görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına yorulur.

Rüyada ağzından et parçası çıktığını görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacakta et parçası görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada et parçası doğurmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments