Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudundan parça koparmak

Rüyada vücudundan parça koparmak

Rüyada vücudundan parça koparmak bazı konularda önayak olunacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, zorlanacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada vücudundan parça koparmak gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilerle paylaşacağınız gerçekler çok önem olabilir.

Rüyada vücutta et parçası görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kazancının helal para olacağına delalettir.

Rüyada vücudunda et parçası görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunun parçalandığını görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Rüyada vücudundan parça koparmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işaret eder.

Rüyada ekmek parçaları görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elbiselik parça görmek kafasının rahatlayacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada insan eti parçaları görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalettir.

Rüyada cam parçası yemek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, her geçen gün sorunların artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments