Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunun parçalandığını görmek

Rüyada vücudunun parçalandığını görmek

Rüyada vücudunun parçalandığını görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, kazancın düşeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada vücudunun parçalandığını gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz alanlarda gerçekçi davranarak maliyetleri kısma şansınız olabilir.

Rüyada vücutta et parçası görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işarettir.

Rüyada vücudunda et parçası görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunun parçalandığını görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada vücudundan parça koparmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, kulluk derecesinin artmasına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine alamet eder.

Rüyada yılan parçaları görmek her geçen gün sorunların artacağına, sevilen bir kişi olunacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada iki parça et görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük kaya parçası görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, maddi çıkmazların biteceğine işarettir.

Rüyada karpuzun parçalandığını görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments