Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuda kına yakmak

Rüyada vücuda kına yakmak

Rüyada vücuda kına yakmak duaların kabul göreceğine, kafasının rahatlayacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada vücuda kına yakmak gördüyseniz:

  • Zorluk çeken veya sorunları olan bir kişiye yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada vücuduna kına yakmak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada vücuda kına yakmak huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına alamet eder.

Rüyada başkasına kına yakmak manevi mutluluğu tadacağına, dertlerin bölüşüleceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz saça kına yakmak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarına kına yakmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe kına yakmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada ayaklarına kına yakmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments