Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın tekerinin patladığını görmek

Rüyada arabanın tekerinin patladığını görmek

Rüyada arabanın tekerinin patladığını görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın tekerinin patladığını gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız ya da tanıdığınız kişiler belli konularda hassasiyetlerini yitiriyor olabilirler.

Rüyada arabanın tekerinin patladığını görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, sorunları ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada teker patlamak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bisikletin tekerinin patladığını görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada tekerin patladığını görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalettir.

Rüyada arabanın tekerini patlak görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisiklet tekeri görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, işlerinin ağırlaşacağına inanılır.

Rüyada kamyon tekeri görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya tabir olunur.

Rüyada teker şişirmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, işinin aksayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments