Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlayan volkan görmek

Rüyada patlayan volkan görmek

Rüyada patlayan volkan görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada patlayan volkan gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada volkan patlaması görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada patlayan volkan görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada volkan görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada volkan patladığını görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada volkan lav görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük volkan görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada baraj patlaması görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada top patlatmak öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments