Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada volkan patlaması görmek

Rüyada volkan patlaması görmek

Rüyada volkan patlaması görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, yeni bir hayat kurulacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada volkan patlaması gördüyseniz:

  • Belli konuların net bir şekilde anlaşılmasını ya da belli anlaşmalarda karşılıklı beklentilerin açıkça kavranmasını sağlamanız gerekiyor.

Rüyada volkan patlaması görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine rivayet eder.

Rüyada patlayan volkan görmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada volkan görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada volkan patladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet eder.

Rüyada küçük volkan görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işarettir.

Rüyada volkan lav görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine işaret eder.

Rüyada kızlık zarı patlaması görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada sivilce patlatmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments