Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vapura bindiğini görmek

Rüyada vapura bindiğini görmek

Rüyada vapura bindiğini görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, dolayısıyla geleceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada vapura bindiğini gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada vapura bindiğini görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada dolu vapur görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada denizde vapur görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yeteneklerini geliştirmeye, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabalı vapura binmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada yanlış vapura binmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vapur beklemek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalet eder.

Rüyada denizde vapurla gitmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan vapur görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments