Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde vapur görmek

Rüyada denizde vapur görmek

Rüyada denizde vapur görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde vapur gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Rüyada vapurla denizde gezmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz ve vapur görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada denizi vapurla geçmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada denizin ortasında vapurda olmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine delalettir.

Rüyada denizde vapurla gitmek birçok işin birlikte yapılacağına, çarelere kavuşacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine inanılır.

Rüyada denizde vapur görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz vapur görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments