Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan vapur görmek

Rüyada uçan vapur görmek

Rüyada uçan vapur görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, şansın yaver gideceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet eder.

Rüyada uçan vapur gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada uçan vapur görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, hayırla yad etmeye, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Rüyada arabalı vapur görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Rüyada denizde vapurla gezmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, önemli bir makama terfi alacağına delalettir.

Rüyada yolcu vapuru görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, istediği noktalara geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vapura yetişememek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bandırma vapuru görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına tabir olunur.

Rüyada gece vapura binmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizi vapurla geçmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments