Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde vapurla gitmek

Rüyada denizde vapurla gitmek

Rüyada denizde vapurla gitmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, işlerinin çok iyi olacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde vapurla gitmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilir, geleceğinize katkısı olacak kişilerle görüşebilirsiniz.

Rüyada denizde vapurla gitmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ona şifa olmayacağına işaret eder.

Rüyada denizden vapurla geçmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada deniz vapur görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, hile ile mal elde edeceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına tabir olunur.

Rüyada denizin ortasında vapurda olmak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vapurla denizde gezmek bir sebeple çok üzüleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz vapuruna binmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, verimli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde vapur görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada denizde vapura binmek insanların hayır dualarını alacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments