Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vapur beklemek

Rüyada vapur beklemek

Rüyada vapur beklemek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, işinin ehli olacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalettir.

Rüyada vapur beklemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde gelişmeler var.

Rüyada vapur beklemek borçların kapanacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, rahat şekilde geçineceğine işaret etmektedir.

Rüyada vapura yetişmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada batan vapur görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulur.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına işaret eder.

Rüyada gece vapura binmek her zaman neşeli olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada vapuru kaçırdığını görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yersiz yere suçlanacağına işaret eder.

Rüyada vapura bindiğini görmek başarılarının ve kazancının artacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada denizde vapurla gitmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments