Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış bir yere gitmek

Rüyada yanlış bir yere gitmek

Rüyada yanlış bir yere gitmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yanlış bir yere gitmek gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Rüyada yanlış yere gitmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış bir yere gitmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlış yere gittiğini görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada yanlış adrese gitmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlış yoldan gitmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış otobüse binmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlış hesap yapmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, gönlünün ferahlayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Rüyada yanlış anlaşıldığını görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments