Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak eti görmek

Rüyada bacak eti görmek

Rüyada bacak eti görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada bacak eti gördüyseniz:

  • Ya da önemsemediğiniz fikirleriniz onların en önemli hedefleri olabilir.

Rüyada bacakta et beni görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bacak eti görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada bacakta et parçası görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklardan kıl almak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağına krem sürmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalettir.

Rüyada kadın bacağına dokunmak hep yerinde sayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakları tıraş etmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments