Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, acı veren kazalara, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabalarını gördüyseniz:

  • Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek işlerinin zarara uğrayacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişileri görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birilerini görmek hayra ve esenliğe, çoluk çocuğa karışacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek yeni bir işe gireceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin komşunu görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, başarılarının devamlı olacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments