Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yokuş çıkmak

Rüyada uzun yokuş çıkmak

Rüyada uzun yokuş çıkmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Çocukça davranışlarda bulunmaz veya engellerseniz, tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada uzun yokuş çıkmak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarını atlatacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yokuşu çıkmak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada yokuş çıkmak ve inmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, yarasını saracağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş inip çıkmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada yokuş çıkmak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada trenle yokuş çıkmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına yorulur.

Rüyada dimdik yokuş çıkmak yalan söyleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş yol çıkmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments