Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenle yokuş çıkmak

Rüyada trenle yokuş çıkmak

Rüyada trenle yokuş çıkmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada trenle yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • İmkansız taahütlerde bulunmaktan kaçının.

Rüyada trenle yokuş çıkmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada koşarak yokuş çıkmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada arabayla yokuşa çıkmak kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, toplumda yükseleceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına yorulur.

Rüyada otobüsle yokuş çıkmak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuş inip çıkmak toparlanacağına, kendine geleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada dik yokuşu çıkmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada dar yokuş çıkmak kendisine fazlaca kar getireceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada biriyle yokuş çıkmak aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments