Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dimdik yokuş çıkmak

Rüyada dimdik yokuş çıkmak

Rüyada dimdik yokuş çıkmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, muradın gerçekleşeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, arzuların yerine geleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dimdik yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Belli işleri veya projeleri tamamlamanız kendinize güveninizin artması anlamına gelebilir.

Rüyada dimdik yokuş çıkmak tasaların ve üzüntülerin biteceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada dimdik yokuş görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı yokuş çıkmak hasta ve üzgün olacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada atla yokuş çıkmak onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına yorulur.

Rüyada yokuş yol çıkmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada otomobille yokuş çıkmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada dik yokuşu çıkmak elinin darlıktan kurtulacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş çıkmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments