Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba tutuşturmak

Rüyada soba tutuşturmak

Rüyada soba tutuşturmak geçim derdi çekmeyeceğine, aile hayatlarını bozulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, günah işlemekten korunacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada soba tutuşturmak gördüyseniz:

  • Bir türlü yerli yerine oturmayan gelişmeler iş hayatınızı veya yapmanız gereken işleri ilgilendiren konularda düşünce veya duygularınızın değişmesine neden olabilir.

Rüyada soba tutuşturmak ailenin büyüyeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının el ele tutuştuğunu görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, bahtının açık olacağına işaret eder.

Rüyada tutulmuş balık görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada el ele tutuştuğunu görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare tutup atmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada fareyi tutup atmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık tutup kesmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalettir.

Rüyada güneş tutulması görmek helal lokma yiyeceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments