Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yemek masası görmek

Rüyada uzun yemek masası görmek

Rüyada uzun yemek masası görmek yıkılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, müşterilerinin çoğalacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun yemek masası gördüyseniz:

  • Yaklaşan büyük değişiklikler yüzünü göstermeye başlıyor.

Rüyada uzun yemek masası görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, sonunda mutlu olacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun masa görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine alamet eder.

Rüyada yemek masası satın almak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yemek masası görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, artık daha dikkatli davranacağına rivayet eder.

Rüyada masa yemek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Rüyada büyük yemek masası görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yemek masası almak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yemek masasında yemek yemek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, işlerine bereket geleceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments