Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa yemek

Rüyada masa yemek

Rüyada masa yemek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, huzurunun da yerine geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa yemek gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Rüyada yemek masası hazırlamak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada uzun yemek masası görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Rüyada yemek masasında olmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada yemek masasına oturmak geçiminin zorlaşacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işarettir.

Rüyada yemeklerle dolu masa görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek masası satın almak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada yemekli masa görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments