Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun masa görmek

Rüyada uzun masa görmek

Rüyada uzun masa görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun masa gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada uzun masa görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına inanılır.

Rüyada uzun yemek masası görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada masa üstünde para görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine yorulur.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş masa görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işarettir.

Rüyada masa örtüsü sermek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada masa fırlatmak büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, çok büyük ses getireceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada mermer masa görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments