Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek masasında yemek yemek

Rüyada yemek masasında yemek yemek

Rüyada yemek masasında yemek yemek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemek masasında yemek yemek gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Rüyada yemek masasında oturmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, işlerini toparlayacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük yemek masası görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yemek masası görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada yemeklerle dolu masa görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yuvarlak yemek masası görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemek masası almak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, yaşama dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemekli masa görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments