Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altında tüy görmek

Rüyada koltuk altında tüy görmek

Rüyada koltuk altında tüy görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, içebileceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altında tüy gördüyseniz:

  • Size borçlu olan kişilerden talepleriniz olabilir.

Rüyada koltuk altında tüy görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüyü almak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, hayatının güzelleşeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı tüyü görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı tüy görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına işarettir.

Rüyada çene altında tüy görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altını siyah görmek evlatlarından hayır bulacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments