Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyu uzun görmek

Rüyada boyu uzun görmek

Rüyada boyu uzun görmek iyiliğe ve güzelliğe, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, işinden evine gidip geleceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyu uzun gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı revize etmenizde fayda var.

Rüyada sevdiğini uzun boylu görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birini uzun boylu görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, çaresiz kalacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu uzun boylu görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boy uzun erkek görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini uzun boylu görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek itibar edineceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun boylu bayan görmek başarılı adımlar atılacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyu uzun erkek görmek büyük bir işin sahibi olacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments