Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, ev taşımaya, hayallerin yarıda kalacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet eder.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı gördüyseniz:

  • Maddi olarak istediğiniz bir şeye çok yaklaşabilirsiniz.

Rüyada uzun saçını kısa görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulur.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, başka işler deneyeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet eder.

Rüyada uzun saçı kısa görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine inanılır.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına alamet eder.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments