Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçı kısa görmek

Rüyada uzun saçı kısa görmek

Rüyada uzun saçı kısa görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kederleneceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçı kısa gördüyseniz:

  • Sizin için en yararlı kararı kendi başınıza vermeniz gerekiyor.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, gelişim içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kısa görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine tabir olunur.

Rüyada kısa saçı uzun görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalettir.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments