Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa olan saçı uzun görmek

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yurtdışına gidileceğine işaret eder.

Rüyada kısa olan saçı uzun gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Rüyada uzun saçı kısa görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, yakın zamanda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine işarettir.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa saçı uzun görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, hedeflerini tutturacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek borcunu ödeyeceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işarettir.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, birlikteliğe başlayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments