Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçını kısa görmek

Rüyada uzun saçını kısa görmek

Rüyada uzun saçını kısa görmek gülüp eğleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine inanılır.

Rüyada uzun saçını kısa gördüyseniz:

  • Parasal konularda ise, dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek kafasını rahatlatacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet eder.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalet eder.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek ruhuna hayrat yapılacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa saçı uzun görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada uzun saçını kısa görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına işaret eder.

Rüyada uzun saçı kısa görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, daha çok çalışılacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çekilen hasretin biteceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments